Alex Velea a fost luat la roast

Marele și mult așteptatul roast al lui Alex Velea, adică ăl’ bun, nu celălalt dedicat lui Mihai Bendeac, este aici și nu este deloc rău. A ajuns în doar trei zile #1 în videoclipuri populare pe Youtube.

Roasterii de serviciu, în nicio ordine anume, au fost: Maria Popovici, Teo, Sergiu Floroaia, Toma, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Radu Isac, Dan Frînculescu și Vio. Și Antonia, dar pe ea n-aș trece-o la comedianți, deși te cam pufnește râsul când afli că a făcut doi copii cu Velea.

Vio (minunat, în rol de prezentator): „Tu ești okay, ești super băiat, dar ești okay așa de Ruby, maxim Alexandra Stan.
Se știe că are o afinitate (să-i zicem afinitate, nu ceva care i-ar putea aduce un ordin de restricție) pentru Antonia.

Sorin: „… dacă poți numi bărbat ceva ce se pensează mai mult decât ea.
Nici până azi nu s-a vindecat de bâlbâială. Cele mai bune replici au fost aruncate înspre Maria și Popesco. Cu siguranță, n-a fost cel mai bun, dar nici cel mai slab.

Cristi: … nu uită de unde a plecat. De-asta, uneori, mai doarme la cort în fața vilei. Și se preface că se îneacă la malul piscinei.”
Este întotdeauna o surpriză, pentru că, văzându-l, nu te aștepți să le dea atât de bine.

Radu: Alex Velea e un pic ca PSD-ul. … Cred că tu duci făină și ulei la sate, ca să-ți asculte lumea muzica.
Îl auzi vorbind și deja începi să râzi. A venit tocmai din ăhăhă-Londra, unde locuiește de câțiva ani și face stand-up într-o engleză cu accent de moldovean plecat în Londra. S-a prezentat treaz, de această dată, deși nu pare niciodată că ar fi starea lui preferată.

Maria: Alex Velea arată ca Lil’ Wayne care a trebuit să se încadreze într-un buget.
Mai roastuită decât Velea. Practic, toți și-au bătut-o de ea și-apoi și-au mai bătut-o puțin. A fost și cea mai bună de pe scenă, și, când zic asta, mă refer la glume. Glumă după glumă după glumă. N-a dezamăgit.

Teo: Au zis că vor să pună o șaorma mare pe scenă. Și am zis nu, că îl avem pe Alex.
Acest hipster bătrân, după spusele lui Popesco. Cineva să-l anunțe că nu mai e cool să râzi la propriile tale glume. Din păcate, a fost printre cei mai slabi. La fel de amuzant ca râia într-o zi de vară.

Dan: I-a fost foarte greu la început de carieră, când s-a apucat de cântat. Cel mai greu i-a fost să cânte fără miel în brațe.
Abia dacă schița un zâmbet, părea ca și cum ar fi fost adus cu forța la o oră de matematică în limba rusă. Este genul de om care nu râde la glumele altora, însă și mai puțin la cele care se fac pe seama lui. A fost precum primul fum de țigară: scurt și simți nevoia să faci un duș după el.

Toma: … când zâmbește, îmi aduc aminte că am ușa aia de la balcon care nu se închide bine și șuieră vântul.
Multe glume extrem de reușite într-un om extrem de mic.

Antonia: „Dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani.
La multe faze, nu părea să fi înțeles glumița, ori își joacă bine rolul de prostuță. Aplauda și zâmbea precum un om care nu aude o întrebare și zâmbește pentru că îi este prea rușine să-l roage pe respectivul să repete ce-a zis. Cât despre glumele ei… ă, nu. Este o tipă frumoasă și visul umed al lui Vio, iar asta-i tot ce contează.

Sergiu: Antonia vorbește limba engleză la perfecție. Perfecție este una dintre surorile lui Velea.
Nu prea sunt multe lucruri de zis despre momentul lui. A venit, a livrat, a plecat. 

Și, omul pentru care ne-am adunat în această seară, Alexandru Ionuț Velea. Încercările lui forțate de a fi amuzant, strecurate printre replicile lui Vio, ar fi putut să lipsească din peisaj și întreaga planetă ar fi fost un loc mult mai plăcut. Am crezut c-o să fie niște minute grele, cele în care Velea o să spună glume, și că o să se aplaude din complezență, dar a fost chiar decent și suportabil.

La final, în funcție de ce-am auzit/văzut, se cere și un clasament personal.
#1. Maria
#2. Popesco
#3. Toma
#4. Sorin
#5. Sergiu
#6. Teo
#7. Radu
#8. Frînculescu
Pe Vio nu l-am inclus, fiind mai mult prezentator decât roaster.

Așadar, a fost un roast bun, de departe mai bun decât al lui Leonard Doroftei și puțin peste cel al lui Dorian Popa. Slavă Domnului că n-au mai chemat-o pe Voineag, credeți-mă că e mai bine să nu știți cine e.

Pe aceeași temă:

Un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.