„Ceva Mărunt”, un podcast de adormit adulții, copiii, câinii și plantele

I-am tot dat șanse după șanse, dar a sosit momentul s-o spun. Podcast „Ceva Mărunt” e ca o relație de care te-ai săturat și din care nu ieși pentru că ți-e mai comod să stai acolo, accepți și glumele proaste și plictiseala și inventezi din când în când câte o migrenă ca să scapi.

Așa te simți de fiecare dată când începi să te uiți la un episod nou din „Ceva Mărunt”. Îți dai seama, în timp ce apeși butonul de play, că este o mare greșeală și că o să regreți după nici 5 minute. Toate episoadele sunt la fel, nimic wow. Ocazional, mai povestește Toma despre vitrina lui cu bile din sticlă… și atunci să te ții! De o pernă, pentru că se lasă cu somn. 185 de episoade și n-am râs nici măcar o dată. De fapt, nu-i adevărat. Singurul episod bun a fost cel în care l-au avut ca invitat pe Adrian Nicolae, îl găsiți mai jos.

Recunosc, Toma este unul dintre cei mai calculați și meticuloși comedianți români. Un adevărat control freak. Foarte ordonat și talentat (dovada: https://mache.ro/mache), dar, în același timp, emană o aroganță de nu poți să-i ajungi nici măcar cu o prăjină la nas. Și ar trebui să coboare înapoi printre muritori, că nu-i vreun mare zeu al comediei. Mare sigur nu e (hăhă), zeu nici atât. Sunt sigură că el a fost cel care a tras de Sergiu, Sorin și Popesco să deschidă Comics Club. Practic, e clubul lui. Toma e colegul ăla de facultate, singurul care voia să terminați proiectul și care chiar venea pregătit la întâlnirea cu grupul. Iar, în final, era și cel care făcea mare parte din temă. Da, a scos un special (slăbuț, după părerea mea), numit „L’esprit de l’escalier”, care spune multe despre stilul lui și despre ce public vrea să aibă. Stați liniștiți, și oamenii care îl urmăresc pe Toma se scobesc în nas și sapă în buric după scame.

Sergiu a renunțat la emisiunea de la Kiss FM, pe care o prezenta cu Andrei Ciobanu, pentru a se dedica mai mult familiei. Ar putea să se dedice mai mult și stand-up-ului, pentru că se îndreaptă încetișor spre „care Sergiu?”.

Revenind la podcast, și ei par plictisiți că se află acolo, mai ales Sergiu. Toma ar putea să facă podcast-ul de unul singur și ar fi același lucru. Sau ar putea să nu mai arate, la fiecare episod, de parcă tocmai s-au trezit.

(sursă foto: youtube)

Pe aceeași temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.