Cineva să oprească roast-ul lui Bendeac

Și iată, că după primul roast al anului, cel al lui Alex Velea, a venit și cel mai așteptat, roast-ul lui Mihai Bendeac. Mai așteptat pentru că este Micutzu în el. În roast, nu în Bendeac. Alegerea de a-l face alb-negru este una ciudată, am bănuit că s-a vrut a fi un fel de înmormântare a lui Bendeac, pentru că întreaga lui carieră este într-o lume mai bună.

Amfitrionul evenimentului a fost Adrian Nicolae.
Actor, improvizator și Viorel, care visează la mezeluri, în reclamele Meda.

Dan Badea
O prestație slăbuță. Aș vrea să zic ceva despre glumele lui, însă ele n-au fost pe scenă în același timp cu el.

Vlad Grigorescu
Oamenii care adaugă un „glumesc” după o replică (nu dăm nume… GRIGORESCU) ar trebui bătuți cu roșii și-apoi cu pietre. Pentru că și o piatră poate fi mai amuzantă, într-o zi proastă. Glumeeesc. Nu cred c-o să-mi dea nimeni înapoi aceste minute prețioase și asta este de fapt mai dureros decât momentul lui.

Radu Bucălae
Fost finalist la iUmor. S-a dovedit a fi mult mai bun decât un comediant bătrân și un mentalist cu ochelari la un loc.

Codin Maticiuc
Știți când un cal este bolnav sau rănit și trebuie să chemi un om ca să-l împuște, să nu se mai chinuie? E, fix aceeași situație, dar cu noi, cei care ne-am uitat, în rolul calului.

Cătălin Bordea
Sau asistenta lui Capatos, cu la fel de mult păr ca el. A pornit bine, a terminat prost, mai multe nu se pot spune.

Nelu Cortea
A fost primul lui roast și s-a văzut. Părea că vrea să coboare de pe scenă, pentru că și el şi-a dat seama că nu se duce nicăieri cu glumele.

Roxana Vancea
Nu.

Micutzu
Nici măcar el n-a reușit să urce un pic nivelul glumelor. Fie vorba între noi, nici nu erau foarte sus. Practic, erau sub pământ, deci n-ar fi fost considerată o mare reușită. Dacă e să-l compari cu ceilalți, a fost excelent. Dacă e să nu-l compari cu ceilalți, n-a fost nici pe departe excelent.

Vlad Drăgulin
Nu era cazul pentru așa ceva.

Mihai Bendeac
Când crezi că mai rău nu poate fi, chinul continuă cu vedeta serii.

Per total, a fost un roast atât de slab încât nici măcar râsul enervant al lui Bendeac nu s-a auzit. A fost o oră foarte cringe, tocmai de-aia mă bucur, dar mă și mir, că am supraviețuit. Cred că noi toți am făcut ceva rău în viață de a trebuit să îndurăm o asemenea tortură care nu se mai oprea. S-a vrut a fi un roast mișto și a ieșit ceva ce aș vrea să șterg din memorie. A mea și a internetului. Singurul lucru oarecum decent la roast a fost faptul că l-a prezentat Adrian Nicolae.

Și, exact cum am procedat când am scris despre roast-ul lui Velea, aș fi vrut să închei articolul cu un clasament personal, ca să aibă de ce să-mi sară lumea în cap și să mă ia la știți-voi-ce. Dar nu-și are sensul un astfel de top, pentru că ar însemna că cel puțin unul dintre cei aflați pe scenă a fost mai bun.

Pe aceeași temă:

2 Comments

  1. Acu na, fiecare are propriul mod de a gusta glumele. Daca e sa fim obiectivi, cred ca al lui Bendeac a fost cu putin mai bun decat al lui velea. Adica il chemi pe cantaretul respectiv si 90% din glume sunt pe seama faptului ca e tigan. Pai scuza-ma, alea erau glume daca se opreau la 5 dar stendaperii nu s-au abtinut si facandu-le atat de multe, au fost percepute doar ca jigniri.
    Pe de alta parte, si asta al lui Bendeac o fost trist pe alocuri dar unii au reusit sa o dreaga binisor.

    1. Aș vrea să fiu de acord cu tine, dar nu sunt. Roast-ul lui Bendeac se anunța a fi bun, dar, din păcate, s-au întrecut în glume slabe și extrem de slabe, făcându-l foarte cringe și greu de privit. „A fost trist pe alocuri” e puțin zis. Cred că mai corect este că „a fost trist de la un capăt la altul”. Se vedea pe fețele lor că nici ei nu sunt tocmai mulțumiți. S-a văzut și când au dat share, că au fost destul de reținuți în a spune ceva. N-au lăsat secțiunea de comentarii deschisă. A fost un roast mai puțin reușit, cu mult sub cel al lui Velea, și nu este doar părerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.