Comedianți din nou pe drumuri

Joi, 21 iunie, proiectul „Comedianți pe drumuri” revine pe micile ecrane ale calculatoarelor și laptopurilor noastre. A anunțat însuși Costel. Orele 21, pe canalul lui de Youtube.

„Comedianți pe drumuri”, pentru cine nu știe, înseamnă Vio (Viorel Dragu) și Costel (Constantin Bojog) într-o serie de clipuri, în care se amuză de orice subiect, de la fotbal și expresii până la povești și întâmplări din viața lor.

Ultimul episod a apărut pe 23 noiembrie 2017.

De atunci, Vio a început să lucreze ca prezentor la „Show de seară” pe Comedy Central, iar TVR1 i-a propus lui Costel să preia acest format, dar și pe colegul său de mașină, și să îl mute în cadrul emisiunii „Starea Nației”. Din păcate, Vio nu a putut să accepte, deoarece avea contract cu o altă televiziune, așa că Mihai Radu, scenarist al emisiunii „Starea Nației”, a devenit noul copilot lui Costel. Aventura celor doi, care încă din start nu părea să aibă șanse prea mari de succes intergalactic, a rezistat eroic mai bine de cinci episoade, deoarece toată lumea și-a dat seama din primul moment că Mihai nu este Vio și, fie vorba între noi, nu este nici amuzant. Ori chimia dintre ei n-a funcționat.

„Pe drum”, așa cum era și de așteptat, a încetat să mai existe (pfiu!), Vio și-a încheiat (sau a luat o pauză scurtă de la) cariera de moderator și iată că vom avea un episod (în speranța că vor fi mai multe) din „Comedianți pe drumuri”, exact cum îi place și lui Dumnezeu să se plimbe prin Betleem: cu Vio la volan și cu Costel la povești.

(sursă foto: youtube)

Pe aceeași temă:

Leave a Reply

Your email address will not be published.