Doar moartea e mai tristă decât „Roast Challenge”

Nu spun cum am dat peste acest roast (fugeam de responsabilități la muncă), dar, acum că a ajuns la mine, sunt nevoită să-mi dau cu părerea. Aveți în față primul show de roast challenge cu 8 comedianți (HA!), la care ți se promite c-o să „râzi de mori”. E, partea cu muritul au nimerit-o.

În prima rundă, s-au duelat următorii:
1. Gabriel Gherghe vs. Anisia Gaftoni
2. George Bonea vs. Bogdan Nițu
3. Daniel Hărmănescu vs. Bogdan Zloteanu
4. Serghei vs. Alex Șerban
Tot show-ul a fost prezentat de Cristian Dumitru, în fața unui public numeros format din 20 de oameni amenințați cu pistolul să fie acolo.

Dacă n-ați auzit de acești 8 (+1) comedianți, nu vă faceți griji, nu sunteți singurii. În afară de mamele lor, n-a auzit nimeni de ei. Aproape 27 de minute de chin, pentru care simt că merit o medalie cât cerul de mare.

Singurul care s-a remarcat a fost George Bonea, deși e mult spus că s-a remarcat. Dar într-o asemenea companie selectă, și un câine bolnav, bătrân și cu un picior lipsă ar fi fost amuzant. Totuși, mi-e un pic milă de cei care au asistat la acel spectacol, sigur au plâns sub duș când au ajuns acasă.

Un moment de sinceritate: am râs de două sau trei ori. Și am regretat de fiecare dată, râdeam și-mi era scârbă și rușine de/cu mine. Totul a fost atât de greșit, de la prima secundă, încât un salt de la etajul 10, în timpul căruia te lovești de toate crengile și te oprești cu dinții în asfalt, nu mai sună chiar atât de rău.

Așadar, dacă ți-au plăcut roast-ul lui Bendeac și cel al lui Velea, acest roast (HA!) cu 8 comedianți (HA!) o să te învețe ce înseamnă cu adevărat durerea.

Pe aceeași temă:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.