Între Showuri – episodul 214 (cu Adrian Nicolae)

Este joi, habemus podcastus!

Teo n-a revenit, așa că Mocanu i-a ținut scaunul cald. Apoi, el a fost ocupat de Adrian Nicolae.

Mai nou, unele afaceri (în cazul de față, aplicația ialoc) au văzut că există potențial în a se promova în cadrul podcast-ului. Sper ca lista de sponsori să nu devină în timp mai importantă decât glumele în sine și să se transforme într-un podcast cu mulțumiri.

S-a pornit cu o discuție despre ieșitul la bere, care a alunecat spre „hai să vorbim despre femei” și, mai exact, despre când ar trebui să se ducă femeile, care au născut, la muncă.

Primele minute au fost cu un Costel mai tăcut și cu un Mocanu nevorbit. Dar când și-a revenit Costel, a vorbit despre jocuri de societate, de genul Monopoly și remi, și despre oamenii triști care se întâlnesc să se joace. Iar mingea a fost preluată de Vio, care a zis că e momentul potrivit pentru câteva cuvinte despre Eminem.

Șiii Nicolae, care a venit direct de la spectacolul „Colivia cu nebune” în care joacă. Mare om, mare actor, o bucurie și o încântare de fiecare dată. Este amuzant și m-aș uita la un podcast numai pentru el. După ce a venit Nicolae, episodul a prins, în sfârșit, puțină culoare în obraji.

Și un mic spoiler legat de titlu, Nicolae nu se apucă de stand-up. Nu că n-ar vrea sau că nu s-ar pricepe, cu toate că și-a compus în baie 10 minute de material, dar ar însemna să renunțe la teatru, domeniu pe care îl iubește. Dezbaterea de la final, dintre Nicolae și Vio, l-a plictisit pe Costel, dar momentul lor a fost simpatic.

• • • •

Un Nicolae plin de energie l-a înlocuit cu succes pe Teo și a salvat un episod care altfel, cu Mocanu (care se tot bagă în seamă din spatele camerei), ar fi fost mai mult tragedie decât comedie.

Pe aceeași temă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.