Lucrurile nu se schimbă

Sau așa zice Lukas Graham în „Not A Damn Thing Changed”.

Este o piesă care n-o să te facă să dansezi ca un descreierat, ci pe care o s-o asculți cu ochii închiși. Pentru că mesajul este unul trist și serios.

Este despre cum creștem și vrem să dăm timpul înapoi. Este despre prieteniile care rezistă și după ce nu mai ești un copil. Este despre cum, pe drumul spre viața de adult, pierdem oameni dragi și suferim în draci, dar cum, în final, astfel de tragedii ne aduc din nou împreună. Deși sunt oribile și inevitabile, ele unesc oamenii și mai mult.

Este despre cum totul se schimbă și, în același timp, rămâne exact la fel.

Piesa și videoclipul sunt un tribut adus lui William, un prieten al băiatului cu vocea, care a decis că-i mai bine să părăsească această lume la 29 de ani.

Lukas Graham este o trupă de pop și soul din Danemarca, formată din Lukas (voce), Mark (tobe) și Magnus (chitară). Lukas este originar din Christiania, numit și „orașul liber”, o fostă bază militară. În micuțul orășel din Copenhaga, trăiește o comunitate de numai câteva sute de persoane, guvernată după propriile reguli, independente de cele ale statului danez. Este un loc unde mașinile, armele, fotografiatul, vestele antiglonț și drogurile grele sunt interzise, însă unde iarba este vândută pe străzi.

Pentru videoclip, aruncați un ochi mai jos:

Iar pentru varianta live a piesei, vă las încă un filmuleț:

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.