Nu-i niciodată prea târziu să începi de la zero

Da, știu, este de-a dreptul scârbos de clișeic. Ew, ew și iarăși ew. Puteți să vă serviți cu o pungă, în cazul în care deja vi s-a făcut rău. Dar este și adevărat. Așa că, păzea, urmează un articol feelingos și la corazon.

Multă vreme n-am avut pic de încredere în propria persoană și încă duc, în fiecare zi, această luptă cu mine. Îmi băteam joc și îmi desconsideram pasiunile, alea câteva, pe care le am. N-or fi ele cele mai bune sau cele mai speciale, dar sunt ale mele și le-am crescut de mici la pieptul meu. 

Și nici nu trebuie să explici în fața nimănui de ce ai taman acele pasiuni. Pur și simplu, trebuie să le ții strâns, strâns, strâns și să nu le dai drumul niciodată. Pentru că ele, pasiunile, te fac fericit/fericită și, de cele mai multe ori, ca să nu zic că mereu, reușesc să-ți facă ziua mai bună și mai frumoasă.

Tocmai din acest motiv, că pasiunile îmi aduc un zâmbet tâmp pe chip, am făcut, pentru prima dată după mult timp, un lucru, gândindu-mă doar la mine și la binele meu. Și iată-ne aici, în ploioasa seară de 3 iunie, în căsuța mea cea nouă. O să vă rog să vă descălțați la intrare, pentru că totul e nou și încă miroase a curat.

Dar ce mi-am propus odată cu noua căsuță: 

  • să scriu mai des – aberații, neaberații, nu-contează-cum-le-zice-berații
  • să am grijă de acest locșor
  • să-mi respect munca și ideile

Dacă mă țin măcar de una dintre ele, aș fi mai mult decât mulțumită și m-aș bate singură pe spate la final. În speranța că nu v-am plictisit prea rău, se pare că o să ne întâlnim mai des pe-aici.

De astăzi, în mod oficial, Alina E. Rădulescu – blogger (și, de mai mulți ani, iubitoare de căței).

sursă foto: wisewomencanada.com

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.