„Puie Monta”, un roast cu grad mare de risc

Micutzu a anunțat, pe Facebook și pe Instagram, că se pregătește un nou roast, pe 14 septembrie. Iar invitatul de oroare onoare va fi – tobe și înjurături – Victor Viorel „Mickey Mouse” Ponta.

Vestea a stârnit ceva reacții pe internețul nostru. Cei mai mulți oameni consideră că este o mișcare de PR din partea fostului prim-ministru, care a scos sute de mii de români în stradă. Ceea ce nu este departe de adevăr. Acum, că nu mai sunt luminile pe el și toate scandările de bine sunt cu dedicație pentru Dragnea, ar putea să ne devină chiar simpatic. Asta dacă uităm câte mizerii a făcut.

Dar, ca la orice roast, omul în care se aruncă cu glume impune anumite limite, ca de exemplu să nu se ia nimeni de familie ori de nevastă ori de copii și lista poate continua. Așa că să nu ne așteptăm de la cei care vor veni la microfon să îi spună sincer ce cred despre el. O vor da pe ocolite și suficient de finuț încât să nu-l supere pe domnul Ponta.

Nu faci un roast pe seama unui om, ca la final să îl tăvălești prin noroi și-apoi să dai noroc cu el, în timp ce-i ceri scuze pentru ce-ai zis. Glumele vor fi oarecum previbile, se va râde de felul în care arată, de cât de prost a fost ca prim-ministru, dar nu se vor duce spre zone mai sensibile, precum Colectiv.

Și, desigur, se pune întrebarea: cine vine să-i țină partea lui Ponta? Pentru că trebuie să aibă lângă el câteva persoane mai apropiate. Pe Daciana o excludem, e prea doamnă să dea în bărba-su. Una dintre variante, la care putem doar să visăm, ar fi Traian Băsescu.

Va deveni numărul 1 în trending, pun pariu. Dar dacă se va merge pe ceva sigur, o să avem un nou roast care părea, la început, să aibă un potențial enorm și care va sfârși prin a fi extrem de penibil. Și avem deja un precedent, vezi roast-ul lui Bendeac. Este riscant ce se va întâmpla, riscant pentru Micutzu și ceilalți, pentru că sunt șanse mari să iasă un dezastru. Asocierea cu Ponta le-a adus deja celor implicați multă știm-noi-ce, iar etichetele nu vor întârzia să apară.

(sursă foto: playtech)

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.