„Show de seară” a revenit cu sezonul al treilea

De necrezut pentru unii, dar adevărat, „Show de seară” s-a întors. Al treilea sezon este tot pe Comedy Central, tot cu Viorel Dragu. Puțini i-au dat vreo șansă, dar iată că încă nu-l urăște toată lumea.

Nu mă așteptam ca glumele să fie atât de „fără perdea” (hei, hei, anii ’70 vă salută!) și chiar să râd la o mare parte dintre ele. Iar Vio, un David Letterman cu mai puțini ani și mai puțin păr, este omul potrivit să le spună.

Referendumul, ce tocmai a eșuat, n-a scăpat de la a fi luat la roast de Vio și Sorin Pârcălab, comediant și parte a echipei care nu se vede la TV, într-un segment al show-ului, în care s-a vorbit despre comunitatea gay.

„Cum îi explici tu copilului, când ești cu el pe stradă și vede un om îmbrăcat impecabil? Nu doar atât, ci și cunoaște numele hainelor pe care le poartă: cardigan. Eu nici nu știu ce am zis.” – Sorin

S-a discutat și despre adopția unui copil de către un cuplu gay, cu Sorin în spatele (hihi, în spatele) unui slogan care promite: „Decât iubit de un homosexual, mai bine abandonat de un creștin”.

Apoi, s-a trecut la topul săptămânii, cu sloganuri pentru Jandarmeria Română, de unde bătaia a fost nelipsită, exact ca-ntr-o familie pur tradițională, purtătoare de ie și mâncătoare de telemea.

Și, desigur, fiecare episod are un invitat. De această dată, a onorat cu prezența Vlad Dobrescu (VD), unul dintre băieții de la CTC. Sau, mai nou, băiatu’ cu Supa Dupa de la festivalurile de street food. Nu cel mai amuzant om, dar interesant de ascultat, cel puțin până într-un punct. Vio a încercat să-i facă nițică reclamă, dar VD s-a dus pe un alt drum și a devenit plictisitor când a început să vorbească despre clanuri mafiote.

Totul s-a încheiat cu un roast battle între cei doi V, cu glume scrise de ei și câștigat, nu cu mult efort, de Vio. Dobrescu poate și este chiar recomandat să rămână la muzică și la supe.

Concluzie: N-a fost un episod rău, te poți uita fără să te scufunzi în scaun/canapea de rușine.

Emisiunea se difuzează în fiecare luni, pe Comedy Central, de la ora 22:00, și în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22:00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23:00. Să nu ziceți că nu v-am spus toate orele posibile.

Iar episodul despre care v-am vorbit îl găsiți mai jos, până nu-l dau oamenii răi (și corecți) jos de pe interneți.

(sursă foto: paginademedia)

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.