Un roast picant și cu de toate

În uralele voastre: ROAST-UL LUI .CALIF. Gata, gata, să ne calmăm.

Înainte de orice, vreau să aplaud ideea unui brand, mai exact a primului brand din România, de a accepta să fie roast-uit în mod public ca strategie de promovare. Și-abia acum să pornim.

Alex Mocanu a fost maestru de ceremonii. Și, totodată, cel care s-a ocupat de cabluri, bănuiesc. A zis doar adevăruri, fără să arunce cu noroi. Mult prea cumințel, iar nouă ne place dur. A fost precum mâncarea de la Calif: atât de curată încât nici măcar nu te murdărești pe toată fața de la ea.

Sorin Pârcălab
Șiiii da, așa se începe un roast. A intrat în forță (that’s what she said, hăhă), fără niciun pic de teamă c-o să-i scuipe în următorul Dil Kebab.

Victor Băra
Ca un elev care își citește tema de vacanță în fața clasei. N-a fost deloc rău, însă cam scurt.

Toma Alexandru
Acest dil mic al grupului, căruia nu-i place mâncarea de la Calif. Probabil ăsta e motivul pentru care a fost cel mai bun și cel mai lipsit de milă. Se vede că nu-i pasă dacă nu-l mai primesc în niciun restaurant, pentru că și-așa nu merge acolo.

Cristi Popesco
Este întotdeauna o surpriză plăcută. A venit cu glume amuzante și n-a dezamăgit.

Dan Frînculescu
Foarte rapid, cred că se grăbea să prindă kebab-urile gratis.

Sergiu Floroaia
Omul care a avut o emisiune la radio și care, totuși, nu este faimos. A dat în Calif, dar și în alte persoane mai celebre decât el, ca Alex Velea, Ștefan Bănică și Mihai Trăistariu.

Radu Tănase – șeful Calif
Umblă vorba prin târg (adică a spus Mocanu înainte să ajungă la microfon domnul în cauză) că și-ar fi scris singur glumele. Și nu pot să zic că au fost cele mai bune, însă s-a prezentat onorabil, pentru cineva care cu siguranță a văzut mai multe șaorme decât stand-up.

Concluzia: chiar și aceste 30 de minute cu glume pe repede înainte au fost mai bune decât tot roast-ul lui Bendeac. Campion la puncte a fost Toma, care a avut cel mai bun moment. Și, dacă ar trebui să fac un clasament, nu aș ști pe care dintre ei să-l arunc tocmai pe ultimul loc. Așadar, fără clasament.

Încă o concluzie: Bun, bun, mai vrem.

Pe aceeași temă:

Leave a Reply

Your email address will not be published.