Vine(rea) cu muzică, episodul 3

(1.) The Weeknd – Call out my name
Singura melodie de pe albumul „My dear melancholy,”, lansat pe 30 martie, care mi-a rămas în playlist și-n suflețel. E de jale, exact cum le dă băiatu’ încă din prima zi

(2.) Unlike Pluto feat. Joanna Jones – No scrubs
Există atât de multe remix-uri și cover-uri la „No scrubs” al fetelor de la TLC încât, dacă aș fi ținut o numărătoare, cu siguranță aș fi pierdut-o până acum. Varianta de față face parte din categoria celor bune, care merită ascultate cel puțin până o să ajungi să urăști melodia.

(3.) Dub FX – So are you
Aș vrea doar să mă laud că l-am văzut live în 2016, la Creative Fest, și a fost minunat, cu toate că nu eram vreo fană a lui. Nici acum nu pot să spun că mi-aș arunca sutienul pe scenă spre el, dacă ar veni iar în România, dar aș merge să-l văd. Nu m-aș pune în primul rând, pentru că, la final, aș pleca surdă spre casă.

(4.) AJR feat. Rivers Cuomo – Sober up
Se întâmplă să-mi apară în cale, din senin, clipuri mai vechi de câteva luni. În acest caz, este vorba despre un filmuleț de la show-ul lui Jimmy Kimmel, unul dintre oamenii mei preferați, cu băieții de la AJR. Nu auzisem aaabolut nimic despre ei și mi-au plăcut de la prima ascultare. Trupa are deja două albume la activ, iar numele vine de la inițialele componenților: Adam, Jack și Ryan. Mai am fun fact-uri care nu interesează pe nimeni, mai poftiți pe la noi.

(5.) lovelytheband – Broken
Când am văzut titlul piesei, m-am gândit că sigur urmează ceva trist și deprimant. Și surpriză, este chiar o piesă ritmată și nu foarte tristă. S-a transformat imediat în repeat-ul de joi. Este o trupă încă la început de drum, iar „Broken” este chiar primul lor clip. Vechi pentru unii, nou pentru mine.

Pe aceeași temă:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.